0

Môj príbeh

Vitajte v mojom yoga svete

Volám sa Mojka a som certifikovaná inštruktora yogy. Venujem sa jej už 10 rokov a yoga je pre mňa pohyb, radosť, uvoľnenie a čas pre seba.

Už ako dieťa som milovala pohyb, tancovala som v športových kluboch, chodievala na súťaže a veľa som behávala. Keď som popri vysokej škole začala aj pracovať, neostal mi už takmer žiadny voľný čas.

Chcela som všetko stíhať a bola som orientovaná na výkon. Popri množstve povinností som zanedbávala oddych, naháňala som sa a preháňala som to pri tréningoch. Moje zdravie a moje telo mi začalo dávať signály, aby som spomalila.
V tom období som našla starú knihu o yoge s čiernobielymi obrázkami, ktorá patrila môjmu dedkovi. Po večeroch som sa začala učiť základné pozície a snažila sa spomaliť. Bol to dlhý proces, ale postupne som sa naučila vyprázdňovať myseľ, lepšie zvládať stres a nachádzať balans v každodennom živote a aktivitách.

Posunula som aj svoje fyzické schopnosti a flexibilitu tak, ako som ani nemyslela, že by moje telo mohlo zvládnuť. Zlepšilo sa mi zdravie, vitalita a začala som si opäť užívať pohyb.
Yoga mi za posledných 10 rokov dala veľmi veľa, a preto som sa rozhodla svoje skúsenosti odovzdávať ďalej. Som inštruktorka yogy a učím vo viacerých yogových štúdiách v Bratislave.

Yoginka.sk je miesto, kde si môžeme spolu zacvičiť yogu online. Každý mesiac pridávam do rozvrhu rôzne druhy tréningov, hatha yogu, flexi yogu a power yogu. Cvičiť môžete z pohodlia svojho domova. Na online yogu sa pripojíte pomocou aplikácie ZOOM. Tréningy sú naživo, v konkrétny čas a konkrétny deň.

Teším sa na vás na spoločných tréningoch.
Vyskúšaj svoj yoga tréning
Vytvorené v BigWay.sk
crossmenu